SEO akademie

Uspějte se svým webem ve vyhledávačích a získejte nové zákazníky a klienty
Nový pohled na SEO a obchodně úspěšný web

Zásady ochrany osobních údajů

Jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Mgr. Martin Domes
IČO: 71922105
se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou

Kontaktní e-mail: info@seoakademie.cz

Jaké údaje, proč a jak dlouho sbírám

V rámci objednávky VIP kurzu SEO akademie od vás sbírám vaše jméno a e-mail k vytvoření a vedení uživatelského účtu s přístupem ke kurzu. Údaje sbírám po dobu, kdy budete chtít kurz užívat, max. však 10 let.

V rámci povinnosti ze zákona od vás sbírám také fakturační údaje (jméno, adresu a případně název firmy, IČ a DIČ), abych mohl vystavit a archivovat daňový doklad. Dobu uchovávání těchto údajů určuje zákon.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mě na e-mailu info@seoakademie.cz.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Kontakt | Ochrana osobních údajů

© Martin Domes • všechna práva vyhrazena • vytvořil MD webdesign